LABORATUVAR DERSLERİ DUYURUSUBölümümüz Öğrencileri ve Bölümümüzden Servis Dersi Alan Tüm Öğrencilerin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Bölümümüz "KIM" kodlu tüm derslere ait öğrenci laboratuarları, öğrenci laboratuarlarının C-Blok laboratuvar binasına (Orta Bahçe-C blok Laboratuvar Binası-Giriş Kat) taşınma sürecinden ötürü, akademik takvimdeki güz ders yılının 3. Haftasında (30 Eylül Haftası) başlayacaktır.

Laboratuvar dersleriyle ilgili tüm bilgilendirmelerin takibinin, Kimya bölümü web sayfası, yeni laboratuvar binası panoları ve laboratuvar dersi veren ilgili hocanın AVESİS sayfasından yapılması önemle rica olunur.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize;  hayırlı, huzurlu ve başarılı bir ders yılı dileriz.